i can't set my hopes to high cause every hello ends with a goodbye

har varken tid, lust eller ork, vi hörs!

my love is your love

hockey.kille_lå[email protected]
Tog en random bild från Jonnes data där jag sitter nu. Idag har jag hunnit med mycket. Först gick jag och Jonne lite på stan, fikade osv. Sedan kollade vi på hans lillebrors hockeymatch. Efter det begav vi oss till Oscars där vi tittade innebandy en timme innan det var dags för min rugbytränig. HUR BRA!?!
Nu ska jag o jonneponne kolla på Gossip Girl, CYA!

impossible don't exist

Kom hem från gymmet för ett tag sen, blev bara en liten stund där eftersom dom stängde vid två. sadface
Nu ska jag fixa mig, sedan möta upp Saga för att kolla på Jonnes match.
laaaaaaaaaaater xoxo gossip girl

i can't hear a word you say

Fikade med mamma på coffe house efter skolan, mys! Vi hade turen att sluta kvart över ett idag, härlig start på helgen. Ska städa lite på mitt rum, sedan ska jag åka till Jonne. Kanske ska gymma innan, om jag orkar haha!
Vi hörs!

stickat

jc & vero moda
(den vita fick följa med mig hem idag och den svarta från jc har legat i min garderob i en vecka nu, najs!)

it's the way we feel that this is real

bild från kalmar med älskling för några månader sen
helt sjukt att det är bara är fyra månader sen vi träffades!!
Puuuuh! Hemma från ett par härliga gympass.. S.L.U.T
Ikväll händer inget mer, ska klippa pappas hår lite, det lilla som finns på skallen, och slappa. Imon ska jag va med Jonne, typ enda fredagen han är ledig, WOHOOOO! Vi ska chilla o kolla på idol. I helgen ska jag träna rugby och va med älskling typ, slänger väl in ett par gymtimmar också.
Ciao!

feel like i'm on the top of the world with your love

UPPTAGEN MED ATT:
plugga
städa
kolla julklappar (tips- jatack!!!!!!!!)
och annat onödvändigt

you found me

Jag vet att jag har mycket att berätta, men det står still i hjärnan. Har varit på öppet hus, och jag tror jag har bestämt vad jag ska gå, nämligen Samhälle Media. Har väl aldrig tvekat egentligen, men man måste ju se vad som finns, right? Har även bowlat med Jonne, och jag vann! HUR BRA?! Det var en lycklig stund, då han alltid slår mig i allt. Han lät mig säkert vinna.. B.U.L.L.S.H.I.T
Har spenderat några timmar i en ishall, gymmat, haft VÄRLDENS GOASTE RUGBYTRÄNING (vet att det är många vallhalltjejer som kollar in här, och ni ska veta att ni är gryma, varenda en!!!), gymmat och spelat gitarr.

Den här veckan blir väldigt spontan. Igår tränade jag rugby och spelade gitarr, idag har jag gymmat och ikväll ska jag kolla på Desperate housewifes.. Och imon? Gymma kanske. Äh, jag vet inte, vet bara att jag ska va med älskling på fredag.
Vi hörs!
'
hehehihi from BIK BOK :p xDDDD

i know this moment will be over

FÖRLÅT
FÖRLÅT
FÖRLÅT
inte för jag tror att ni dör utan min uppdatering
eller jo det tror jag

Nej men det är mycket nu, men jag tror allt blir som normalt imon. Nu ska jag titta på GG avsnittet som jag missade igår. Vi hörs imon, och då med något kul!

en miljon nollor

<3

 


jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

Det är mycket dom här dagarna, så enormt mycket. Har avslutat min paro med en tår i ögat, jag kommer sakna dom små liven! Mycket! Men jag kommer med all säkerhet komma ditt o hälsa på! Iallafall, ikväll ska jag va med Emilia, sedan ska jag till älskling. Imon ska vi till Öppet Hus på Oscars, och efter det ska Marre slinga mitt hår. Inte nog med det, efter det, på kvällen ska jag och Jonne bowla. F.U.L.L.T U.P.P

Det betyder att bloggen blir lidande men ni får stå ut!

sold

BREAKING DAWN ALLTSÅ! VILKEN JÄVLA FILM! JAG DÖR!
Såg ju premiären igår med Jonne och jag dog. Den bästa av dom alla! Kan inte vänta till sista delen. Detta är fånigt, men jag har tänkt på filmen hela dagen i princip. NI MÅSTE SE DEN!

Här är anledningen till varför jag har en crush på pianospelande killar (vet att du kan Jonne).
Klippet är från första filmen, kolla hela, men orkar ni inte så kolla sista 30 sekunderna.

te amo

K.A.S.S.A B.I.L.D.E.R
Idag har vi varit på bio, ni vet säkert vilken. Nu hoppar vi ner i sängen, ciao!

det bästa med framtiden är att den kommer en dag i taget

Bild från fritidset
Ännu en dag avklarad. Och det med ett leende på läpparna. Barnen är helt underbara!! Dom blev väldigt intresserade av min iPhone, och bad mig visa bilder på min pojkvän. När jag tog upp en helt normal bild skrek tre av tjejerna: "VA?! ÄR DU TILLSAMMANS MED ERIC SAADE?!?!" Var tvungen att gnugga dom i ögonen, men det hjälpte inte. Jag förklarade att Jonne inte alls var Eric Saade (den enda likheten mellan dom är typ.. ingen) men enligt dom var dom hur lika som helst. Och det ska tas som en komplimang, eftersom alla barn dag in och dag ut sjunger "I will be popjulahhhh"..

Blir dock lite rädd när sexåriga tjejer fryser ut varandra så enormt, och små killar slår varandra tills blodet rinner.

face down

Fyra ganska tråkiga bilder från mitt dressing room. Hur som helst är de tre väskorna över mina favoriter när det gäller lite mindre storlekar, annars är lätt min stora svarta B.Ä.S.T. Har ett par funderingar.. Det känns fel varje gång jag skriver dressing room, för jag tänker på dressing (alltså mat-dressing). Ett eget rum för dressing? Kanske borde börja säga walk-in-closet. Nej, det låter inte bra. Fundering nummer 2: Räknade mina väskor, och kom upp till 18! ARTON JÄVLA VÄSKOR! Och 12 av dom använder jag! That's sick!

Berättar om min dag senare ikväll. Eller rätt snart.

listen to your heart

skjorta jc skinnjacka jofama by kenza (+ bruna kängor)

@ my place

Två bilder från mitt rum. På första bilden ser ni vad som hänger över min säng (förlåt för den speglande lampan!!) och ja, det finns B&J på mitt rum. Jag och Jonne har nämligen fått en thing för deras fina förpackningar så alla ben&jerry's vi äter sparar vi. Dom står fint staplade i mitt helvita rum, det behövdes ändå lite färg!

Nu ska jag antingen mysa ner mig i sängen framför Modelljakten eller något annat bra program. En av finalisterna är ju en oskarshamnare för sketan! Förslag nummer två är att läsa lite i min superbraiga bok. Och sist men inte minst, städa rummet och bestämma kläder för imon. Hmm, vi kombinerar allt ihop, först förslag tre, sen ettan och sist tvåan.
Har ni förresten tänkt på en sak? När man har tråkigt ber man alltid sina vänner att blogga.. F.U.N. L.I.F.E

you shout it out

Tre kassa från i morse, innan jag drog mot praon.

Prao.. Konstigt "ämne".. Man ska låtsas vara fröken, låtsas vara servitör, låtsas vara anställd i en butik, och samtidigt känna sig väldigt fånig. Men kul är det! Iallafall att bli kallad fröken, att små barn ser upp till en och gör allt man säger. Skulle kunna leva denna vecka i .lyx och överflöd, like " get me a coffe". Blir dock förvånad när sexåringar kallar varandra bög, och k:ar varandra.. När jag var sex lekte jag med dockor och det värsta ordet jag visste var puss typ.. eller kanske barbie-förstörare.

got 2 love ya

Pratade med min vän Julia nyss, som också ska praoa på Norra skolan med mig, och fick då reda på att min prao börjar halv åtta i morgon.. Känns härligt att man får börja nästan en timme tidigare än skolan börjar, och sluta mer än en timme senare än i vanliga fall. Fast det gör inte så mycket, eftersom jag tror det kommer bli kul!
Och klockan är kvart över åtta, men eftersom att jag och Jonne var uppe så länge igår är jag verkligen inte trött, och kommer inte bli på ett bra tag. Tror jag ska läsa lite i min bok Hungerspelen nu, så hörs vi imorgon!
Puss&Kram

failing me right from the start


skjorta gina tricot svarta jeans h&m

Såhär såg jag ut när jag skulle till Maja igår, vit skjorta, svarta jeans och en hög hästsvans. Hos Maja var det super trevligt! Åkte sedan till älskling och myste hela kvällen. Idag tog vi sovmorgon till tolv, och sedan fick jag våfflor till frukost. Han är bäst!
Sedan åkte vi in till ishallen och tittade på j18 som vann, men vi såg inte klart matchen för vi gick ner och åkte skridskor. Jag är en riktig isprinsessa måste jag säga!
Imon ska jag som sagt praoa. Efter praoen ska jag träna rugby, woho!
Vi hörs!

new shoes

Din sko
Fick två par nya skor idag. Först var jag lite tveksam till de ljusare, men dom var mycket finare när dom kom på! Happyface! Vad tycker ni?

sing like nobody is listening

Hellu fellas!
Igår dansade vi som sagt, och det gick faktiskt bra! Thank God.. Vi tog dock inga bilder alls, tyvärr. Kulturnatten i Oskarshamn är väl inte så mycket att hurra för, men det funkar. Lyssnade på Emilia när hon sjöng och hon var hur duktig som helst, och kollade på två till som dansade. Jag och älskling åkte hem runt halv tolv och somnade ganska fort. Skönt med sovmorgon, ja!

Ikväll ska jag på tjejkväll hos Maja, och efter det ska jag åka och sova hos Jonne. Imon ska vi åka skridskor, haha. Jämfört med han är jag väl bambi på hal is.
Nu ska jag fota lite, sen hörs vi!


what doesn't kill you makes you stronger

jeans cheap monday, jacka jofama by kenza, mössa hm
Inget speciellt, inget speciellt faktiskt, men roligare än ett par gamla bilder, kanske.. Ska ladda upp bilderna från SKB så ska ni få se dom också.. Att gå runt i tunnlar 450 m under marken och lyssna på någon OKGchef var faktiskt bra inför provet imon! Och nu efter 2-3 timmars pluggning känns det som om jag kan prover hyfsat, skönt.

Imon ska vi som sagt dansa på fritidsgården, klockan elva om någon Oskarshamnare undrar.

twisted


Imon ska jag somsagt ner i urberget ute i skogen någonstans. Vi ska ha hjälmar på oss, gula och fina. Jag menar, commooooon, som om en plasthjälm kommer hjälpa om hela berget rasar.

vi är inga barn och kanske borde veta bättre

Du är den bästa jag vet, det finns ingen som du ♥

___________
Har varit med Jonne ett par timmar nu och ska sätta huvudet i NO-böckerna ett litet tag till. Är superpepp på skolan imon men inte på kvällen, då jag verkligen måste ägna HELA kvällen åt plugg..

how many centimeters is it to happiness?

Idag har jag städat, bakat bullar (jag kan erkänna att jag är sämst på att baka, totalt värdelös) och pluggat. Jonne kommer snart så han får hjälpa mig med pluggningen, himla atomfysik.. Fota hann jag inte med, det tar vi någon annan dag!

" a person who never made a misstake never tried anything" - albert einstein

Kom på att jag hade ett NO-prov i atomfysik på fredag. Missade måndagens NOpass, även tisdagens och onsdagens och imon ska vi somsagt till SKB så jag missar även torsdagens. Dock lär vi väl kanske oss något på SKB, men hur som helst måste jag hålla huvudet nere i boken tills jag kan dessa femtio underbara sidor.

you can't kill somebody if they're already dead

God morgon fellas!
Är hemma från skolan idag igen, it sucks. Men idag har jag inte lika ont i halsen så jag tänkte göra några goda gärningar, som att städa lite. K.U.L!
Tänkte fota lite också om jag har orken.

why do girls fall for the bad type

Ajajaj! Halsen vill inte bli bättre. Stannar hemma imorgon också men på torsdag beger jag mig mot skolan igen. Eller skolan och skolan, på torsdag har vi studiebesök på SKB.
De kommande veckorna har vi mycket kul framför oss faktiskt! SKB på torsdag, nästa vecka har vi PRAO hela veckan (min PRAOvecka kommer jag tillbringa på Norra), veckan efter det har vi en "samarbetsdag" med sexorna och vecka 49 ska vi besöka två program på Oscars. Jag har valt samhälle och teknik.

it was like you were my world and my world was yours

Från vänster: Nelly, Alma, Jag, Linn, Lisa och Elin
Idag då, vad ska jag hitta på hemma idag? Känns som att de som igår var stora som vattenmeloner under natten har växt till två stora jordklot. Har aldrig haft såhär ont i halsen, men har som tur är fått medicin så det blir bättre! Iallafall, om jag har ork kanske jag åker förbi och kollar när tjejerna dansar, annars tänker jag nog ligga i sängen tittandes på MTV EMA's och barnprogram.

fast ingen fattar så fattar jag

Är sjuk idag, och gör om bloggen lite om ni undrar varför det ser konstigt ut.

"världen är en illusion
du är det underbaraste i den"

change

Tänkte göra om lite i bloggen, men det blev fail. Fixar nog det mer imon.

Vad har min dag bestått av då? Har haft några graders för mycket feber och det har känts som om jag hade två vattenmeloner till körtlar i halsen, med andra ord har de känts stora. Gick till vårdcentralen idag då vi inte kom fram till någonting, kände mig som en försökskanin med prover hit och prover dit. Men ikväll vid cirka 18.00 stod jag inte ut med mina meloner längre så jag åkte in igen. Då konstaterades det att jag hade halsfluss och fick efter viss övertalning antibiotika. Skönt, då kanske man blir av med skiten någon gång.

På fredag har vi dansuppvisning, jag och mina fina tjejer! Eftersom jag har detta plågsamma virus kan jag inte vara med och träna imon, men förhoppningsvis på torsdag.
Och sist men inte minst så hade jag och Jonatan tre månader i söndags. Då bokade vi även min biljett till underbara Thailand! Så nästa år drar jag, Jonnes familj och en till familj till vita stränder och blåa hav! Can't wait...



to the right

Var, och är, för sjuk för att åka till Vetlanda så det blir en dag i sängen. Kom ihåg att jag använde bloggsvar på min förra blogg, så tänkte lägga in den här också. Om ni kollar i menyn till höger finns det en ruta där man kan fråga vad man vill, mycket trevligt. Har redan svarat på ett 40-tal, så om ni vill fråga något vet ni vart ni ska vända er haha!

jag fattade allt och ingenting, där stod ju du som alltid skulle va min

Två bilder från Jönköping.

having a ahhhhhhhh-moment

DAMPAR.
Använde min laddare till iPhonen igårkväll, nu är den heeeeeeeeelt borta.
Åker i alla fall till Vetlanda med pappa snart, vi hörs!

Jönköping var G.R.E.A.T! Skriver mer om det ikväll.

having a ahhhhhhhh-moment

DAMPAR.
Använde min laddare till iPhonen igårkväll, nu är den heeeeeeeeelt borta.
Åker i alla fall till Vetlanda med pappa snart, vi hörs!

vi kommer bort och hittar hem och vi kommer hem men längtar bort

Jag tror att mina ben var lite brunare än Amandas i somras..

K A S S uppdatering! Och inte blir det bättre. Imon åker jag med Jonnes och hans familj till Jönköping för bla shopping & hockey. Trevligt!
På återseende.

amor vincit omnia

Ska strax dra till gymmet, senare ikväll ska jag bowla med älskling och mi familia.

if love was a game you'd never play nice

Tillbringat dagarna med världens bästa Jonne, därför har jag inte haft tid eller ork att uppdatera. Idag ska vi ut och äta och imon ska vi bowla. Och på fredag bär det av mot Jönköping!
Vi hörs!

RSS 2.0