the fatday

Hello! Hoppas ni har haft en go fettisdag.. Har tänkt på ordet fettisdag. Man kan läsa det som fet-tisdag, eller fettis-dag. Anyway.
Har spenderat min dag med Jonne i Mönsterås vattenpalats, mysigt som in i bomben. Nu tänkte jag kolla Top Model och Mammor & minimodeller med mamma, och vid halv elva, när Jonne tränat klart ska jag bege mig dit.
Nya skor, ny jacka.. Hitta fler bilder på http://unlimited.devote.se/

summer

GAHHHH vad jag saknar sommaren! Längtar tills denna sommar så in i bomben, och allt kul jag och min bästa vän ska göra..
Kommer inte bli så mycket uppdatering här, follow us on http://unlimited.devote.se/

surprise

Nu ni! Det är såhär att jag och min kära vän Alma har startat en blogg tillsammans, dels för att vi tyckte det var kul och dels för att det ska bli mer uppdatering.
Jag kommer ha kvar den här bloggen MEN inte va lika aktiv. Nu hittar ni oss på, http://unlimited.devote.se/ ett bra tag framöver.
Just nu är min lilla almis i spanien, så jag får mest uppdatera, men när hon kommer hem blir det ändring på det! pusspuss

One

Ladies and Gentlemens.. Nu har jag fått några svar på frågan jag ställde i förra inlägget, men ni 30 som inte har svarat.. snäääälla gör det!
Annars kan jag glädja er med att det kommer upp en suprise i helgen eller så, woopwoop!

beslutsångest

Hello älsklingar!
Har lite beslutsångest här hemma i min sköna säng (där jag btw legat ett par timmar, sjuk)..
Eftersom jag är rätt OFF på det här med bloggande så måste alla ni 40-50 tappra själar som fortfarande läser min dammiga blogg svara på denna fråga:
SKA JAG..:
1) fortsätta blogga på denna blogg
2) byta blogg helt, typ till devote eller något och vara lite mer seriös (=uppdatera oftare)
3) sluta helt

HAHAHA så jävla ful fråga men måste veta, ocn ni är snälla o svarar? Bra tack!
(Kommer inte godkänna kommentarerna förns typ om en vecka)

color me blue, i'm lost in you

Idag har jag & min kärlek ett halvår. Jag kan knappt förstå att det var ett halvår jag blev världens lyckligaste tjej, som jag blev din. Jag älskar dig Jonatan, du är det bästa med mig och du är den bästa pojkvän jag kan tänka mig. Det finns ingen som du, ingen som kan få mig så glad.

# love of my life, my soulmate
goa cambilder

yesterday oh my trouble seems so far away

Godkväll folket!
Hur har ni det? Jag mår bara fint. Helgen har bestått av överaskningsfirande av Alma med Elin, Amanda, och Lisa. Almispalmis firades med pizza, kladdkaka, chips, godis, dipp, frukter doppade i choklad, popcorn, glass & hallonsås. M A T K O M A
Hon överraskades även med hotellfrukost @ hotell ett.
På lördagen gick jag på bio med några av mina favoriter, En gång i Phuket, som var galet rolig vissa stunder. Efter det drog vi ut en sväng. Kvällen började trögt men efter att vi kommit in till stan blev den super! Ni är bäst sockerpinglor

Har inga bilder alls, vi hörs!

" some die young
but you better hold on "

RSS 2.0